GAS-tavoitteiden tekemistä oppii vain tekemällä niitä

 In Musiikkiterapia

Oletko musiikkiterapeutti, jolle Kelan vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa käytettävien asiakaskohtaisten GAS-tavoitteiden laatiminen on jo helppoa? Hienoa!

Itselläni kesti useita vuosia ennen kuin koin, että homma alkaa sujua. Musiikkiterapia-asiakkaitteni toimintakyvyn haasteet olivat todella monenlaisia, ja niihin oli vaikea soveltaa yleisten, kaikille terapeuteille tarkoitettujen GAS-koulutusten oppeja ja esimerkkejä.

Vuonna 2019 pidin ensimmäiset nimenomaan musiikkiterapeuteille tarkoitetut GAS-workshopit. Alustuksena kerroin kaikesta siitä, mitä olin itse oppinut GAS-koulutuksissa ja omassa asiakastyössäni.  Sitten jaoimme kokemuksia, keskustelimme haasteista ja kävimme läpi sekä minun kokoamiani että osallistujien tuomia esimerkkejä tavoitteista, indikaattoreista ja asteikoista. Pohdiskeleva ja keskusteleva työskentelyote koettiin hyödyllisenä ja käytännönläheisenä.

Tänä keväänä on uusintakierroksen aika. Kokeilen workshopin toimivuutta tällä kertaa etäyhteydellä (Zoom) toteutettuna, jolloin pääkaupunkiseudun ulkopuoleltakin on helppo osallistua. Osallistujamäärä on rajoitettu, jotta jokaisella on mahdollisuus tuoda esiin omia ajatuksiaan ja kysymyksiään.

Kokemus on osoittanut, että osa kollegoista kouluttautuu mieluiten perjantaina, osa lauantaina, joten nytkin vaihtoehtoja on kaksi:

Perjantai 12.4.2024 klo 9.30–15.30, ilmoittautuminen 2.4. mennessä.

Lauantai 20.4.2024 klo 9.30–15.30, ilmoittautuminen 7.4. mennessä.

Päivän sisältö (sisältäen lounas- ja kahvitauot):

  • Mitä Kela vaatii?
  • GAS-tavoite/tavoitteet ja muut tavoitteet
  • Millainen olisi kaikki kriteerit täyttävä täydellinen GAS-tavoite?
  • Entä riittävän hyvä GAS-tavoite?
  • GAS-tavoitteen asettamisen vaiheet ja vinkkejä niihin
  • Runsaasti käytännön esimerkkejä ja keskustelua

Ilmoittautuminen sähköpostitse paivi.saukko(at)musiikkivoimavarana.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä 040-5773671. Annan mielelläni myös lisätietoja.

Päivän hinta 120 € + alv = 148,80

Tervetuloa!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Send this to a friend